Dubbele spoelbak met mengkraan, carrousel, keramische kookplaat (4-pits afzuigkap, combi/oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Eerste verdieping, afgesloten trapopgang met toegang tot overloop, drie net afgewerkte slaapvertrekken met laminaatvloeren en badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen met tv-aansluiting en én aan de voorzijde met aansluiting tv en telefoon. Tevens aan de voorzijde gelegen is de fraaie en zeer royale badkamer met daglichttoetreding en deze is afgewerkt met donkere tegelvloer, lichte wandbetegeling, kunststofplafond met inbouwspots, nis en aparte open kastruimte ideaal voor bijvoorbeeld de opslag van handdoeken. De badkamer is praktisch ingedeeld met een inloopdouche. Thermostatische kraan en transparant douchescherm, wandcloset, designradiator en extra brede wastafel met dubbele mengkraan, spiegel en opbouwverlichting. Op de eerste verdieping zijn twee ramen vernieuwd. Via een vaste trap is de ruime zolder toegankelijk.

basisschool reeshof tilburg vervangen door nieuwe. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van inrichting geplaatst in hoekopstelling met graniet aanrechtblad.

Op loopafstand ligt het gezellige winkelrijke winkelcentrum heyhoef met. Een bibliotheek, supermarkt, eetgelegenheden en de wekelijkse markt. Direct in de straat te vinden zijn een zwembad, sportaccommodatie, tandartsenpraktijk, dierenarts, kinderdagverblijf en basisschool. Ook tref je op loopafstand het huibevenpark met. Speeltoestellen, een hondenuitlaatplaats, een voetbalveld en een waterpartij. Op fietsafstand een medisch cluster aan de dubbeldamstraat en een zorgcentrum aan de gendringenlaan. Object gegevens, bouwjaar: 1988; gezicht aanbouw: 1999, perceeloppervlakte: 159. 395 m3, gebruiksoppervlakte wonen:. 128 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte:. Indeling woning, begane grond, entree/hal met tegelvloer, luik kruipruimte, meterkast, garderobe en betegeld toilet foute met fonteintje.

basisschool reeshof tilburg

Onze school español : Basisschool, klinkers


Vanaf prijs 225.000,-. Deze woning wordt verkocht met een zeer scherpe vanaf prijs. Deze vanaf prijs is een uitnodiging tot het doen van een bod. De vanaf prijs is een startpunt voor de reguliere onderhandeling. Op aantrekkelijke locatie aan waterpartij gelegen royale, moderne uitgebouwde middenwoning met betegelde voortuin met toegang tot aangebouwde berging en diepe verzorgde achtertuin met zonneterras en verlaagd extra terras grenzend aan water. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig in de daarvoor list bestemde parkeerhavens. Omgeving, de giekerkstraat is een rustige en kindvriendelijke straat in de woonwijk huibeven in stadsdeel de reeshof. Kenmerkend voor deze wijk is dat vrijwel alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Tiliander, tilburg - home facebook


Onder de naam reeshof College bieden 2 scholen. In Tilburg. Hierover praten we met de groepsleerkracht van de basisschool en zal. Welkom op de vernieuwde website van onze jk gerust even rond om ons te leren kennen. Het team van basisschool Klinkers bestaat uit een groep enthousiaste leerkrachten. 5036 bl tilburg Tel: E-mail:. Openbare basisschool koolhoven koolhovenlaan 1a 5036 tk tilburg tel: e-mail. Welkom op de site van Jan Ligthart Driecant. Driecant is een Jan Ligthartschool, geïnspireerd op de ideeën van de pedagoog Jan Ligthart.

basisschool reeshof tilburg

Scholen en onderwijs Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Op de website van de Onderwijsinspectie vindt u alle informatie over scholen in de gemeente. Welkom op de website van obs bibit. Ons motto is: samen Groeien. Onze kernwaarden zijn: Eigenheid, verantwoordelijkheid, saamhorigheid en nieuwsgierigheid.

In Tilburg zijn 47 basisscholen, vergelijk. Basisschool voor rooms-katholiek onderwijs in Tilburg. Basisschool Christoffel is een eigentijdse buurtschool, waar kinderen, ouders en team zonnecreme iedere dag opnieuw met veel plezier naar toekomen. Daltonschool Helen Parkhurst is een veilige basisschool in Tilburg reeshof waar uw kind zich gewaardeerd voelt en waar ruimte is om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Per 1 augustus 2018 zal Jos Montulet het stokje overnemen van huub van der Mijl als directeur van de sporckt. Jos Montulet is voor u geen onbekende.

Bloemenshop- reeshof, tilburg, netherlands

We doen dat door vooral goed te kijken naar de ontwikkelingskansen en mogelijkheden in de breedste zin van thomas het woord. Basisschool, koolhoven koolhovenlaan 1a nadelen 5036 tk, tilburg tel: e-mail: website. Tilburg ; T ;. Reeshof, blaak, zorgvlied, de reit en Centrum. Op de website vindt u meer informatie. Waar staan wij voor Enige montessorischool. Montessorischool de petteflet Kamerikstraat 19 5045. Dit is het team van basisschool, de boemerang. Samen geven we vorm en inhoud aan het onderwijs.

basisschool reeshof tilburg

Tilburg, reeshof railway station - wikipedia

Basisschool, de Sporckt, tilburg (gemeente). 597 likes 109 talking about this 50 were here. Bs de sporckt: Elke dag samen een beetje beter. Benieuwd naar onze school? Kijk snel verder en kom erachter wat basisschool, meander in, tilburg, avis reeshof te bieden heeft. Is uw kind binnenkort klaar voor de basisschool? Kijk hier voor alle basisscholen binnen. De kinderen van nu zijn onze toekomst. Rkbs de wegwijzer investeert daarom graag in hun ontwikkeling.

Zoek je een basisscholen in, tilburg? Vind hier informatie om een geschikte school te kiezen. Op deze site vindt u allerlei informatie over basisschool, klinkers. Tilburg, tel: E-mail: ; laatste nieuws. Op basisschool, meander in, tilburg, reeshof mogen kinderen op een eigentijdse manier hun talenten vinden, benutten en verder ontwikkelen en staan ze daarbij manicure steeds meer zelf aan het roer. Reeshof, tilburg (gemeente) tilburg, netherlands). Reeshof worden vele leuke dingen gedaan, (buiten)gespeeld, geknutseld, gebouwd.

Reeshof, college - bij Station, reeshof, tilburg

Het team van basisschool Klinkers bestaat uit een groep enthousiaste leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel. Hieronder ziet u een foto van het team van leerkrachten en ondersteuners: Unit 1: Carola dekkers, kim Schoenmakers, Imke van baast, nicole wouters, judy Stoop, yasmin Lemmen en Kim van Oorschot. Unit 2: Marlou de Vries, Inge eilerts, joortje joosen, Hanneke smulders en Ine vermeer. — de foto is in de maak. Unit 3: Marijke van der waal, Britt van Herpen, danny keppel, marie- josé van Groenendael, jente pieters en Femke hendriks. Unit 4: Jeroen goji van Ginneken, germa van Mildert, cindy nuijten, Sharmaine sontrop, kim van der meeren, Emmie van moorsel. Pim Berends is onze vakdocent gym. Ondersteuningsteam: Juliette Vlamings (intern begeleider femke hendriks (intern begeleider) en Ingrid huijbregts (consulent Plein 013). Didactisch ondersteuner: Marlies van de wal, het onderwijsondersteunend team: Harrie nieuwenhuisen, Freddy gerritsen en Frank de Brouwer.

Basisschool reeshof tilburg
Rated 4/5 based on 576 reviews